Politica de protectie a datelor

________________________________________
Politica de confidenţialitate
TECHNO PRO S.R.L. (în cele ce urmează "TECHNO PRO", “GRUP EDELWEISS”, "MAXI TOOLS SERV", "EDELWEISS GRUP" respectiv "Noi" sau "Pe noi") se bucură pentru vizita dumneavoastră pe paginile noastre de internet şi pentru interesul dumneavoastră pentru compania noastră şi produsele noastre.
________________________________________
Noi respectăm viaţa dumneavoastră privată. 
Protecţia vieţii dumneavoastră private la prelucrarea datelor personale, precum şi securitatea tuturor datelor de afaceri este o chestiune importantă pentru noi, pe care o luăm în considerare în cadrul proceselor noastre de afaceri. Noi prelucrăm date personale care sunt colectate la vizitarea de catre dumneavoastra a acestui site sau a magazinelor noastre, confidenţial şi numai conform dispoziţiilor legale.

Protecţia datelor şi securitatea informaţiilor sunt componente integrante a politicii companiei noastre; respectam toate cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Dumneavoastra, in calitate de client de-al nostru, beneficiati de toate drepturile ce va sunt conferite de catre Regulamentul European 2016/679.

Prin vizitarea acestui site, cand ne contactati pentru o achizitie / cerere de oferta sau cand apelati la serviciile noastre, ne incredintati informatii personale. Prin navigarea in continuare pe site, declarati ca ati fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document.
________________________________________
Responsabil
Responsabil pentru prelucrarea datelor dumneavoastră este TECHNO PRO SRL; excepţiile sunt prezentate explicit în prezenta politică de confidenţialitate. 
Datele noastre de contact sunt următoarele:

TECHNO PRO SRL
Romania, jud. Brasov, Brasov, Str. De Mijloc Nr. 164
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
________________________________________
Colectarea, prelucrarea şi utilizarea datelor personale
4.1 Categorii de date prelucrate
Sunt prelucrate următoarele categorii de date: 
• Date de comunicaţie (de exemplu, nume, telefon/fax, e-mail, adresă, adresă IP)
• Date master contractuale (relaţia contractuală, interese privind produsul, respectiv contractul)
• Istoricul clienţilor

4.2 Principii generale
Date personale sunt toate informaţiile care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă, aşadar de exemplu nume, adrese, numere de telefon, adrese de e-mail, date contractuale, de rezervare şi facturare, care sunt expresia identităţii unei persoane.

Noi colectăm, prelucrăm şi utilizăm date personale (inclusiv adrese IP) numai atunci când există o bază legală în acest sens sau dacă ne-aţi acordat consimţământul pentru aceasta, de exemplu. Datele personale pot fi colectate direct sau prin e-mail sau telefon; cand comunicati cu noi prin intermediul crearii unui cont nou, cand va abonati la newsletter sau completati orice alt tip de formular din site. O alta forma de colectare a datelor este si indirecta, prin intermediul cookie-urilor si a marcatorilor. Date personale sunt colectate si prin intermediul retelei proprii video din spatiile noastre.
Atat potrivit legislatiei actuale, cat si potrivit GDPR (Regulamentul European 2016/679 aplicabil din 25 mai 2018), consimtamantul dvs. nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale (emiterea unei facturi, a unui certificat de garantie) sau interesul legitim.

În ceea ce priveşte angajaţii proprii, TECHNO PRO colectează numai datele minime, necesare gestionării în condiţii legale, a procedurilor legate de administrarea resurselor umane, a asigurării securităţii bunurilor şi mărfurilor aparţinând societăţii, precum şi a personalului angajat şi, nu în ultimul rând, pentru eficientizarea activităţii.

4.3 Scopurile prelucrării şi bazele legale
Noi şi prestatorii de servicii mandataţi de noi prelucrăm datele dumneavoastră personale pentru următoarele scopuri de prelucrare:

– Punerea la dispoziţie a unei oferte online şi îndeplinirea contractului conform condiţiilor noastre contractuale (informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului; informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor; evaluarea produselor si serviciilor oferite; evaluarea activitati comerciale; evaluarea activitatii de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica; urmarire si monitorizare a vanzarilor; facturarea si livrarea produselor comandate; emiterea Certificatelor de Garantie si eventuala reparare a produselor, pentru a va permite sa ne contactati; pentru a av oferi newsletterele, produsele si serviciile pe care le-ati cerut (nu trimitem newsletter-e si mailuri informative utilizatorilor/clientilor ce nu doresc acest lucru); pentru a va anunta asupra noutatilor si schimbarilor legate de website.

– Pentru determinarea defecţiunilor şi din motive de securitate 
(Baze legale: îndeplinirea obligaţiilor noastre legale în domeniul securităţii datelor şi interes îndreptăţit în înlăturarea defecţiunilor şi securităţii ofertelor noastre).

– Respectarea şi apărarea drepturilor noastre
(Baza legală: interesul nostru îndreptăţit în ceea ce priveşte punerea în vigoare şi apărarea drepturilor noastre).

4.4 Înregistrare
Dacă solicitaţi servicii care presupun o încheiere a contractului, vă rugăm să vă înregistraţi. În cadrul înregistrării colectăm datele personale necesare pentru motivarea şi îndeplinirea contractului (de exemplu, prenume, nume, adresa, adresa de e-mail, după caz, date privind modalitatea de plată dorită, respectiv deţinătorul contului), precum şi după caz, alte date pe bază voluntară. Datele obligatorii sunt marcate cu *.

4.5 Copiii
Această ofertă online nu se adresează copiilor cu vârsta de sub 13 ani.
________________________________________
Retransmiterea datelor
5.1 Retransmiterea datelor la alte persoane responsabile
Datele dumneavoastră personale sunt retransmise de noi la alte persoane responsabile fără excepţie numai dacă acest lucru este necesar pentru îndeplinirea contractului, dacă noi sau terţe persoane avem un interes îndreptăţit în retransmitere (de ex. catre curier pentru livrarea produselor, catre furnizori pentru indeplinirea obligatiilor de acordare a garantiei, catre autoritati ca urmare a unei decizii judecatoresti sau a unei cereri documentate a unui organ de control, etc.) sau dacă există consimţământul dumneavoastră în acest sens. Detalii referitoare la bazele legale găsiţi în paragraful "Informatii detaliate despre procesarea datelor tale personale".

5.2 Prestatori de servicii (aspecte generale)
Noi însărcinăm prestatori de servicii externi cu atribuţii precum servicii de vânzare şi marketing, livrare, management al contractelor, derularea plăţilor, livrarea produselor, programare, găzduire a datelor şi servicii hotline. Noi am selectat cu grijă aceşti prestatori de servicii şi îi monitorizăm regulat, în special lucrul lor atent cu datele salvate şi asigurarea datelor salvate. Toţi prestatorii de servicii sunt obligaţi la confidenţialitate şi la respectarea prescripţiilor legale. 
________________________________________
Durata salvării; termene de stocare
Noi salvăm datele dumneavoastră fără excepţie atât timp cât este necesar pentru derularea ofertei noastre online şi a serviciilor conexe, respectiv cât timp avem un interes îndreptăţit în salvarea ulterioară (de exemplu, putem avea un interes îndreptăţit în marketingul poştal şi după îndeplinirea unui contract). În toate celelalte cazuri ştergem datele dumneavoastră personale cu excepţia acelor date pe care trebuie să le salvăm în continuare pentru îndeplinirea obligaţiilor legale (de exemplu suntem obligaţi pe baza termenelor de păstrare din punct de vedere al legislaţiei fiscale şi comerciale / de arhivare să ţinem un anumit interval de timp la dispoziţie documente precum contracte şi facturi).
________________________________________
Legături externe
Website-ul noastre ar putea contine link-uri catre diverse site-uri, platforme si retele de socializare administrate de terte parti pe propriile servere, organizatii si companii asupra carora TECHNO PRO nu are control.
Prin urmare, sub nicio circumstanta nu putem fi considerati responsabili pentru modul in care datele sunt colectate si prelucrate de catre aceste terte parti.
Iti recomandam sa citesti politicile de confidentialitate aplicabile pentru orice terta parte catre care ar putea directiona link-urile noastre, astfel incat sa intelegi cum iti sunt folosite datele personale de catre acestea.
________________________________________
Securitatea 
Angajaţii noştri şi companiile de prestării servicii autorizate de către noi sunt obligate la păstrarea confidenţialităţii şi la respectarea dispoziţiilor legilor de protecţie a datelor aplicabile.

Noi luăm toate măsurile tehnice şi organizatorice necesare pentru a asigura un nivel de protecţie adecvat şi să protejăm datele dumneavoastră administrate de către noi în special împotriva riscurilor de distrugere, manipulare, pierdere, modificare involuntară sau ilegală sau publicare neautorizată, respectiv împotriva accesului neautorizat. Măsurile noastre de securitate se îmbunătăţesc în permanenţă corespunzător dezvoltării tehnologice. Datele personale sunt stocate pe servere securizate, protejate de firewalls si software antivirus. Cu toate acestea, date fiind caracteristicile intrinseci ale internetului, noi nu putem garanta securitatea optima a informatiilor schimbate prin intermediul acestei retele. Ne straduim sa protejam datele insa nu putem garanta securitatea absoluta a informatiilor pe care le trimit utilizatorii/clientii catre website-uri. Prin aceasta utilizatorii/clientii sunt de acord ca ne furnizeaza datele personale pe propriul risc.

De asemenea, utilizatorii/clientii sunt de acord ca responsabilitatea securitatii datelor personale este si a lor, in mod egal. Pentru inceput,utilizatorii/clientii sunt responsabil pentru pastreaza confidentialitatii parolelor si a altor mijloace de autentificare folosite pentru a accesa website-ul nostru.
________________________________________
Drepturile utilizatorilor
Pentru revendicarea drepturilor dumneavoastră, vă rugăm să folosiţi datele de la paragraful Contact. Vă rugăm să asiguraţi cu această ocazie că identificarea univocă a persoanei dumneavoastră este posibilă.

Dreptul de a solicita şi primi informaţii:
Aveţi dreptul să primiţi de la noi informaţii referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră. În acest scop, puteţi să faceţi uz de dreptul de a solicita şi primi informaţii în raport cu datele personale pe care le prelucrăm de la dumneavoastră.

Dreptul de corectare şi ştergere: 
Puteţi solicita de la noi corectarea datelor greşite şi - în măsura în care sunt îndeplinite condiţiile necesare legale - completarea sau ştergerea datelor dumneavoastră.

Acest lucru nu este valabil pentru datele care sunt necesare în scopuri de decontare şi contabile sau care se supun obligativităţii legale de păstrare. Dacă accesul la aceste date nu este necesar, prelucrarea acestora este limitată (consultaţi informaţiile prezentate în continuare).

Limitarea prelucrării:
Ne puteţi solicita - în măsura în care sunt îndeplinite condiţiile necesare legale, să limităm prelucrarea datelor dumneavoastră.

Obiecţie împotriva prelucrării datelor:
În plus aveţi dreptul să obiectaţi în orice moment la prelucrarea datelor de către noi. Noi vom opri atunci prelucrarea datelor dumneavoastră, cu excepţia cazului în care putem - conform prevederilor legale - să facem dovada unor motive de protecţie obligatorii pentru continuarea prelucrării, care prevalează asupra drepturilor dumneavoastră. In conformitate cu articolul 12.6 al GDPR, cand iti exerciti acest drept, TECHNO PRO, ca operator de date, isi rezerva dreptul de a cere o dovada a identitatii tale. Te rugam sa fii constient ca datele cerute pentru dovedirea identitatii vor fi sterse imediat ce iti raspundem la cerere.

Obiecţie împotriva marketingului direct:
Puteţi formula suplimentar în orice moment obiecţie împotriva prelucrării datelor dumneavoastră personale în scopuri publicitare („obiecţie împotriva publicităţii”). Vă rugăm să luaţi în considerare că din motive organizatorice se poate produce o suprapunere între obiecţia dumneavoastră şi utilizarea datelor dumneavoastră în cadrul unei campanii aflate deja în desfăşurare.

Obiecţie împotriva prelucrării datelor în cazul bazei legale „interes îndreptăţit”:
În plus, aveţi dreptul să obiectaţi în orice moment la prelucrarea de către noi a datelor, în măsura în care aceasta se bazează pe un interes legal îndreptăţit. În acest caz, vom înceta prelucrarea datelor dumneavoastră, cu excepţia cazului în care putem - conform prevederilor legale - să facem dovada unor motive de protecţie obligatorii pentru continuarea prelucrării, care prevalează asupra drepturilor dumneavoastră.

Revocarea consimţământului:
Dacă v-aţi dat consimţământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră, acesta poate fi revocat în orice moment cu efect pe viitor. Legalitatea prelucrării datelor dumneavoastră până la revocare rămâne neatinsă.

Portabilitatea datelor:
Aveţi de asemenea dreptul să primiţi datele pe care ni le-aţi pus la dispoziţie într-un format structurat, uzual şi citibil de către maşină, respectiv - în măsura în care este tehnic posibil - să solicitaţi ca datele să fie transmise unei terţe persoane.

Dreptul de reclamaţie la autoritatea de supraveghere:
Aveţi dreptul să înaintaţi o reclamaţie la o autoritate de protecţie a datelor. În acest sens vă puteţi adresa autorităţii de protecţie a datelor care este competentă pentru domiciliul dumneavoastră, respectiv landul dumneavoastră federal sau autorităţii de protecţie a datelor care este competentă pentru noi. Aceasta este:

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul. G-ral. Gheorghe Magheru 28-30
Sector 1, cod poştal 010336
Bucureşti, România
Tel. +40.318.059.211
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
_______________________________________
Informatii detaliate despre procesarea datelor tale personale
Datele tale personale sunt colectate pentru urmatoarele scopuri si folosind urmatoarele servicii:

Emitere facturi, contracte, certificate de garantie, documente de livrare
Colectarea datelor se face direct, prin solicitarea acestora pe site in momentul inregistrarii unei comenzi, telefonic de catre operatorii nostri sau fata in fata in magazine.
Tip de date personale colectate: nume, prenume, adresa, adresa de mail, telefon
Lod de prelucrare: Romania

Google Analytics
Este un serviciu de analiza web furnizat de Google. Acesta monitorizeaza utilizarea website-urilor pentru a crea rapoarte si ne ajuta sa imbunatatim experienta utilizatorilor in pagini.
Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului.
Loc de prelucrare: SUA - Politica de confidentialitate

Facebook Ads Conversion Tracking
E un serviciu furnizat de Facebook care conecteaza datele din reclamele Facebook cu actiunile realizate de utilizatori in site-uri.
Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului
Loc de prelucrare: SUA – Politica de confidentialitate

Google AdWords Conversion Tracking
E un serviciu furnizat de Google care conecteaza datele din sistemul de publicitate Google cu actiunile realizate de utilizatori in site-uri.
Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului.
Loc de prelucrare: SUA
_______________________________________
Modificarea politicii de confidenţialitate
Ne rezervăm dreptul de a modifica măsurile noastre de securitate şi de protecţie a datelor dacă acest lucru este necesar ca urmare a dezvoltării tehnice. În aceste cazuri vom adapta corespunzător informaţiile privind protecţia datelor. De aceea, vă rugăm să aveţi în vedere versiunea actuală a politicii noastre de confidenţialitate.
________________________________________
Contact
Dacă doriţi să luaţi legătura cu noi, ne puteţi contacta la adresa specificată la paragraful „Responsabil”.
Pentru propuneri şi reclamaţii cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale, daca aveti nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor cu interes personal, pentru vă recomandăm să vă adresaţi persoanei responsabile cu protecţia datelor din cadrul companiei noastre la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.